Valgomed – Escrocherie sau chiar ajută împotriva degetelor deformate?

Atlant Gel Produs
Atlant Gel Păreri – Escrocherie sau chiar ajută la mărirea penisului?
26. April 2018
Titan gel ambalaj
Titan Gel Păreri – Escrocherie sau chiar ajută la mărirea penisului?
11. May 2018
Instructiuni Valgomed

Valgomed a fost dezvoltat în SUA pentru tratarea degetelor deformate de la picior, iar produsul este acum disponibil și în Europa. Produsul nu este un medicament chimic, ci este pur și simplu o atelă din silicon. Durerile din member pot fi estompate prin utilizarea atelei. Deformările dureroase pot fi tratate cu atela aceasta. Valgomed nu implică nicio intervenție chirurgicală și nu comportă efecte secundare.

Ce trebuie să știu despre Valgomed?

Mulți oameni au degetul mare de la picior deformat și există mai multe explicații pentru acest lucru. Printre motive se includ bolile reumatoide, separarea oaselor metatarsiale sau coborârea arcului transversal al picioarelor. Alte cauze sunt încălțămintea neadecvată, pantofii prea strâmți sau tocurile prea mari.

Datorită acestor malformării multi oamenii se chinuie în viața de zi cu zi iar medicii adesea recomandă intervenții chirurgicale. Oricine este pus în această situație poate, de asemenea, să caute alte metode de tratare a acestei afecțiuni. Atela îi poate ajuta pe mulți dintre cei cu această afecțiune să evite intervenția chirurgicală. Atela este adaptată special la forma degetelor de la picioare. Scopul atelei este de a prelua din efortul la care este supus degetul iar astfel poate reduce durerea ce apare în timpul mersului.
Succesul acestui dispozitiv nu este influențat de stadiul de dezvoltare al monturilor. Dacă degetele de la picioare prezintă doar o ușoară deformare, atunci există o șansă mare ca acestea să poată fi corectate. Sarcina atelei este să aducă pingeaua piciorului înapoi în poziția corectă și să îndrepte celelalte degete ale piciorului. Dacă atela este uzată, întreaga articulație a gleznei poate fi afectată.
Dacă s-a format o proeminență osoasă dureroasă pe interiorul piciorului, aceasta se va redresa în timp. În cazul în care este purtată atelina, zonele de durere se pot ameliora iar calusurile și rănile cauzate prin frecarea pielii de material se vor ameliora.

Informații importante despre Valgomed

Purtarea atelei este recomandată atunci când sunteți diagnosticat cu monturi de către medicul ortoped. Dacă aveți dureri mari sau stilul vostru de mers este afectat, trebuie să utilizați atela în plus pe lângă terapia pe care o faceți cu un medic ortoped. Atela este concepută ca fiind un tratament pe termen lung și poate fi utilizată, de asemenea, și pe termen scurt.

Dacă se utilizează Valgomed pentru o lungă perioadă de timp, chiar țesuturile grav afectate se pot vindeca chiar și forma și deformările picioarelor pot fi corectate. Atela este realizată din silicon, care nu provoacă alergii și nu jenează pielea.

Potențialii cumpărători trebuie să știe de asemenea că atela nu este incomfortabilă. Pentru a putea avea efectul dorit, atela trebuie purtată între 6 si 8 ore zi. Laba piciorului afectat este ghidată în timp, astfel încât să își recapete postura corectă iar picioarele se vor putea obișnui cu noua ei postură în timp. Mușchii sunt, de asemenea, afectați în viața de zi cu zi, ei înconjurând picioarele se vor adapta astfel la poziția corectă a piciorului.

Valgomed este foarte ușor de utilizat. Important este doar ca șina să fie întotdeauna poziționată corect. Prospectul conține o descriere inteligibilă și detaliată a modului de aplicare a atelei.

Produsul nu este disponibil pe piața europeană de foarte mult timp și, prin urmare, nu există informații legate de utilizarea lui pe termen lung. Din când în când, produsul este publicat drept o vindecare completă și cu rezultate excelente pentru deformările labei piciorului. În cazul malformației degetelor de la picioare, atela poate în timp să readucă degetele la poziția lor corectă, iar materialul de fixare furnizat constă în silicon hipoalergenic.

Nu provoacă eczeme sau erupții pe piele. Datorită materialului elastic, pielea dintre degetele picioarelor este protejată de presiuni survenite din exterior, iar piciorul este protejat de formarea calusurilor și formarea de cruste. În încălțămintele care nu acoperă complet piciorul atela nu este foarte vizibilă și îmbracă complet forma piciorului.

Şi aşa arată pagina officială: