Tonus Elast – O soluție pentru o postură mai bună

Bioretin-package
Bioretin te scapă de riduri. Care este prețul cremei Bioretin?
8. June 2018
Varicobooster tratează varicele? Ce trebuie să știi – preț, prospect și păreri!
8. June 2018
Tonus Elast product

Tonus elast introduction

Statul pe scaun toată ziua la birou sau la calculator, chiar și în mașină duce, în timp, la scolioză. Dacă te doare spatele frecvent sau pur și simplu stai mereu cocoșat și simți o tensiune între omoplați, atunci ești în drum spre o boală cruntă. Totuși, poți să iei măsuri pentru a avea o postură mai bună și pentru a evita apariția bolilor coloanei vertebrale. Nu vorbesc despre mersul cu cărți pe cap, ci despre Tonus Elast, o centură care te îți menține postura și îți întărește coana vertebrală.

Tonus Elast îți trage umerii spre spate și îți împinge pieptul în față atunci când este purtat, astfel vei menține o postură corectă. Chiar dacă în primele zile te vei simți ciudat și încordat, pe termen lung te vei obișnui să stai drept. În plus nu te va mai durea spatele și nici nu vei mai avea acea strângere în spate.

De ce ai nevoie de Tonus Elast? Cu ce te ajută?

Una dintre cele mai periculoase boli ale coloanei vertebrale este scolioza. Din cauza posturii incorecte, coloana vertebrală se curbează și astfel apar dureri. Pe măsură ce gradul de înclinație al coloanei să mărește, cu atât mai greu este să te tratezi. Scolioza severă perturbă respirația, ritmul cardiac și afectează digestia.

În condițiile în care petreci mult timp în fața calculatorului și nu ții cont de poziția corpului, sau mai rău, stai toată ziua în picioare și suprasoliciți coloana vertebrală, este greu să găsești o modalitate de a-ți îndrepta coloana. Masajul și ședințele la chinteo-terapeut sunt o variantă, însă acestea pot fi foarte costisitoare.

Ei bine, Tonus Elast înlocuiește vizitele la medic sau la masaj, deoarece te ajută să îți menții postura. Iar în timp, coloana ta vertebrală se va întări deoarece are susținerea necesară. De altfel, Tonus Elast corectează rapid ținuta, ajutându-te să eviți durerea, întărește șira spinării dar și mușchii spatelui și îndreaptă linia umerilor.

Tonus Elast este o centură care poate fi purtată tot timpul, chiar și la birou. În cazul femeilor, este indicat să porți centura peste sutien, pentru a avea parte de susținerea acestuia. Tonus Elast este din bumbac, deci lasă pielea să respire. Iar acesta este ajustabil pentru a se mula pe orice tip de corp. În plus, culoarea este una nude, deci nu se vede atunci când porți haine deschise la culoare.

Centura Tonus Elast îți trage umerii în spate în timp ce îți împinge coloana în față. Astfel, nu vei mai avea cocoașă nici măcar atunci când stai relaxat și navighezi pe internet. Datorită bretelelor groase și stabile, nu vei simți presiune, deoarece aceasta susține partea de sus a corpului. De asemenea, în timp mușchii coloanei se vor întări, putând susține singuri postura. De altfel, unul dintre motivele pentru care stai mereu cocoșat este că mușchii coloanei vertebrale își pierd elasticitatea.

Ce părere au cei care folosit Tonus Elast?

Pareri Tonus elastTonus Elast este recomandat de medici datorită eficienței acestuia. Durerea cronică de spate este una dintre cele mai mari probleme ale oamenilor din zilelor noastre, iar sursa ei este postura incorectă. Este ușor să lași gravitația să te influențeze și să stai cocoșat tot timpul. Dacă mai adaugi și greutățile pe care le cari pe umeri în fiecare zi, geanta, rucsacul sau plasele, atunci se înțelege de ce te doare spatele atât de frecvent.

Tonus Elast poate fi folosit și de copii, în special în timpul adolescenței, atunci când corpul are nevoie de ajutor pentru a se dezvolta armonios. Chiar dacă nu au apărut durerile de spate, tot este indicat să investești în această centură, pentru a evita viitoarele probleme cauzate de o postură incorectă.

Despre Tonus Elast părerile sunt bune. În general cei care au folosit centura au simțit o ameliorare a durerilor de spate, iar unii au semnalat că au mai multă încredere în ei. De altfel, atunci când mergi cu spatele drept, capul sus și pieptul înainte pari a fi stăpân pe situație, iar percepția celor din jur despre tine se schimbă. Astfel, în scurt timp încrederea în propriile forțe crește.

Și având în vedere beneficiile, dar și durabilitatea materialelor, Tonus Elast are un preț mic. Cu doar 290 de lei, pentru o perioadă scurtă de timp, cât este la reducere, poți cumpăra această centură care face minuni pentru sănătatea ta. Astfel, pe site-ul indicat vei găsi Tonus Elast cu prețul redus, numai la 290 de lei. Iar dacă vrei să te mai gândești, vei scoate din buzunar 580 de lei, prețul întreg.

De unde cumperi Tonus Elast cu cel mai mic preț?

Tonus Elast este un produs foarte popular. Sunt medici care îl recomandă atunci când mergi în cabinetul lor. Însă, prețul în magazine este destul de mare. În plus, sunt mulți producători care imită patentul dar nu țin cont de calitatea produsului. Din acest motiv, este important să alegi un distribuitor oficial al Tonus Elast care îți poate garanta că produsul face ceea ce promite.

Totuși, pe site-ul oficial al distribuitorului oficial în partea aceasta a Europei, vei găsi Tonus Elast la cea mai bună calitate și la un preț mic. Iar dacă te grăbești să comanzi, vei putea profita de oferta specială, care reduce prețul la jumătate. Cu alte cuvinte, vei plăti numai 290 de lei în loc de 580, cât este prețul întreg.

Tonus Elast este patentat și recomandat de către Asociația Română a Neuropatologilor și vine cu o garanție de 12 luni. Astfel, poți fi sigur că materialele sunt durabile, iar rezultatele le vei simți imediat. De asemenea, poți returna produsul dacă nu ești mulțumit de rezultate. Însă, trebuie să îl folosești așa cum este indicat, nu să îl uiți undeva într-un dulap.

Pentru a plasa comanda este destul să completezi formularul de comandă. În câteva zile produsul va veni la tine acasă. Plata se face la primirea coletului, deci nu trebuie să îți fie frică că banii îți vor fi luați și că tu nu vei primi nimic.

O mică concluzie despre Tonus Elast

comanda tonus elast

Tonus Elast este un produs pe care toată lumea trebuie să îl aibă la îndemână, indiferent dacă durerile de spate s-au instalat sau nu. Dacă îți petreci mult timp pe scaun sau în picioare, atunci acesta te va ajuta să îți menții postura. De asemenea, în timp vei simți și o mărire a încrederii în tine datorită posturii care denotă capacitatea de a face orice.

Tonus Elast îți îndreaptă coloana, întărind mușchii spatelui. Astfel, dacă ai fost deja diagnosticat cu scolioză această centură îți va ameliora boala. Iar dacă folosești Tonus Elast din timp, nici nu va trebui să îți fie frică de o coloană vertebrală curbată.

Tonus Elast este o investiție în sănătate. Cu un preț mic, de 290 de lei, pentru o perioadă scurtă de timp, această centură te ajută să eviți una dintre cele mai crunte boli ale omului modern.

Şi aşa arată pagina officială: