Compararea tranzacțiilor sociale în 2021

EcoSlim Review – 12 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți
14. July 2018
Tranzacționare CFD și efectul de levier – ce broker alegi?
3. August 2018

Comerțul social este o modalitate nouă și atractivă de a face parte din piața financiară. Stikkit.com a dorit ia parte la această tendință. Dar ce este comerțul social?

În comerțul social, denumit și comerț cu copie, comercianții din întreaga lume sunt conectați într-o rețea extinsă.

Acest lucru permite comerciantului individual să beneficieze de experiențele altor comercianți din rețea. Cu toate acestea, aceste posibilități nu sunt atât de răspândite, cum se crede, chiar dacă trăim în secolul rețelelor sociale.

De aceea, câteva platforme au fost testate și eToro a fost cel mai convingător.

De asemenea, în cazul acestui furnizor este valabil principiul conform căruia comercianții îți fac cunoștințele publice, devenind astfel disponibile pentru comunitate. În plus, acest furnizor oferă posibilități noi de a profita de opțiunile digitale.

Următorul furnizor a fost deosebit de convingător conform testului: (Actualizat: 10.10.2021)

* Tranzacționarea poartă riscuri. Nu riscați capitalul pe care îl puteți pierde.

În acest context, furnizorul eToro ar trebui menționat mai întâi, deoarece are o mare comunitate de tranzacționare și oferă astfel unui comerciant posibilitatea de a încheia tranzacții de succes și de a învăța acest lucru rapid cu ajutorul altor comercianți. În plus, eToro dezvoltă întotdeauna cele mai noi instrumente, pentru a îmbunătăți tranzacționarea cu Forex prin intermediul Trading Social.

Furnizorul eToro este de părere că tranzacționarea socială și copierea tranzacțiilor pentru investitori și furnizorii de servicii financiare vor avea un rol din ce în ce mai important în viitor. Cu ajutorul funcțiilor revoluționare CopyTrader, GuruFinder și Copy.me, comercianții cu amănuntul nu pot doar să valorifice propriul potențial, ci și să beneficieze de experiența altor comercianți.

În principiu, un furnizor de tranzacționare socială oferă un schimb de opinii și informații între investitorii dintr-o rețea socială, cum ar fi Zulutrade sau Wikifolio, pentru a lua decizii de investiții mai rapide și mai eficiente.

Cum funcționează schimburile sociale?

Pe lângă rețelele sociale precum Zulutrade sau Wikifolio, eToro sau furnizorul Ayondo  oferă o astfel de rețea, Openbook, pentru a eficientiza schimbul de opinii și informații între investitori.

Există mai multe modalități de tranzacționare socială în această rețea. În funcție de obiectivele financiare și de stilul individual de investiții, comercianții pot utiliza o platformă de tranzacționare socială pentru a-și îmbunătăți rezultatele pe termen lung.

Despre activitățile de tranzacționare

În cadrul rețelei sociale, comercianții pot utiliza feedurile live din activitatea curentă de tranzacționare ca un buzzer, care este, de asemenea, o parte importantă a tranzacționării prin copiere. Aceasta înseamnă că comercianții pot afla mereu despre activitățile altor comercianți de pe piața financiară.

Motto-ul este destul de simplu în acest sens, deoarece cunoașterea este putere, și asta îi conferă avantajul comercianților de a lua decizii rapide și informate cu privire la investiția lor. La urma urmei, atunci când comercianții discută despre activitățile și investițiile altora, aceștia obțin un feedback valoros despre strategiile inovatoare și tendințele actuale în materie de tranzacționare cu activele respective.

Un punct de vedere valid este faptul că dacă cunoști activitățile de tranzacționare a altor comercianți, poți să o vezi ca pe o oportunitate și să iei în calcul tranzacționarea perechilor valutare la un nou nivel, și astfel vor crește șansele de câștiguri mari pe termen lung.   perspectivă asupra activității de tranzacționare a altor comercianți din rețeaua lor

La un moment dat, comercianții vor putea chiar să-și urmeze activitățile de tranzacționare vizionate de către alți comercianți, ceea ce aduce avantaje acestora, deoarece vor putea genera capital suplimentar, care, în cel mai bun caz, poate fi reinvestit în mod direct. Astfel, nu numai că beneficiază de funcția Copy Trader sau de activitățile de tranzacționare precum furnizori de semnal, ei pot, de asemenea, să permită altor comercianți să beneficieze de know-how-ul lor.

Urmăriți alți comercianți

Atunci când utilizează o platformă de tranzacționare socială, comercianții vor găsi probabil că există mai mulți oameni din aceeași categorie ale căror activități îi interesează în mod deosebit. Cu opțiunea “Urmați” puteți alege în acest scop toți comercianții care credeți că pot fi deosebit de promițători și de ajutor.

Cu ajutorul profilurilor personale ale comercianților individuali, aceștia pot chiar să obțină informații de fond despre ei și, de exemplu, să intre în contact direct cu aceștia pentru a face schimb de idei.

Înainte de a urma alți comercianți pentru copiere, pot utiliza analizele Openbook, dar de asemenea, și funcția “Gurufinder”. Acest lucru le permite să caute în rețea comercianții potriviți care să corespundă nevoilor, care la rândul lor, sunt adaptate la setările lor din rețea. Acest lucru simplifică o căutare lungă pentru comercianții potriviți, iar utilizatorii nu mai trebuie să urmeze un proces îndelungat și anevoios. Vor găsi repede și ușor alți investitori cu aceleași interese pentru a tranzacționa prin copiere.

Tranzacționarea prin copiere

Comercializarea prin copiere, menționată mai sus, este o modalitate de a beneficia direct de o platformă de tranzacționare socială. Pentru că este vorba despre copierea activităților de tranzacționare ale unui comerciant promițător, căruia i-ați depus o parte din capital pentru a tranzacționa.

Odată ce ați descoperit un comerciant promițător în feed-ul live sau în clasamentul comercianților, pot face următoarele lucruri. După cum sa menționat mai sus, aceștia pot oferi unui comerciant la alegere, o anumită sumă din capitalul lor pentru tranzacționare prin copiere. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați clic pe copie și să selectați o sumă aleasă pentru a începe tranzacționarea prin copiere. Suma pe care o alegeți depinde în întregime de dumneavoastră.

Este posibil și transferul întregului capital din contul de tranzacționare către un alt comerciant pentru a imita utilizarea diverselor instrumente de tranzacționare și, prin urmare, activitățile de tranzacționare. Acest proces se numește crearea unui portofoliu personal, de care beneficiază nu numai grupurile care copiază alți comercianți și activitățile lor de tranzacționare, ci și cele care permit altor persoane să le urmărească, deoarece oferă și stimulente financiare acelor comercianți.

Avantajul tranzacției prin copiere este acela că ei își păstrează controlul asupra banilor prin caracteristica CopyTrader, chiar dacă au pus acești bani la dispoziția altui comerciant. Astfel, pot întrerupe în orice moment continuarea copierii. De asemenea, pot opta să ruleze din nou.

În plus, puteți utiliza funcția Copy Stop Loss pentru a seta o limită care nu trebuie depășită sau pentru a termina procesul de copiere ori de câte ori este nevoie. Astfel, atunci când tranzacționează pe o platformă de tranzacționare socială, aceștia au în continuare acces liber la banii lor, decid pe care comerciant doresc să copie pe baza anumitor criterii sau pur și simplu utilizează platforma astfel încât să utilizeze doar informațiile de pe feed-urile live pentru domeniile de interes.

Avantajele și dezavantajele celor două metode

  • Comercianții pot învăța de la alți comercianți
  • Comercianții înscriși primesc comisioane
  • Comercianții obțin un nivel ridicat de transparență
  • Interfața de utilizator la eToro foarte ușor de utilizat
  • Nu sunt necesare comisioane, scadențe reduse, taxe de reluare
  • Succesul în trecut nu este o garanție a succesului în viitor

Social Trading vs. Tranzacționare prin copiere

În comerțul social, un investitor poate afla despre activitățile altor comercianți. De exemplu, el poate folosi fluxul de știri pentru a fi bine informat. Acest aspect nu trebuie subestimat, deoarece informația joacă un rol foarte important în comerț. Dacă nu aveți aceste informații, nu aveți cea mai bună șansă de a reuși încă de la început.

Copierea tranzacțiilor este foarte asemănătoare cu tranzacționarea socială. Dar copierea tranzacțiilor înseamnă copierea acțiunilor altor comercianți. Comerciantul face aceeași sumă precum cel de la care a copiat acțiunea. Desigur, procesul poate fi întrerupt sau oprit în orice moment. În plus, se poate seta o limită maximă care să nu fie depășită. Această limită se numește Limită pierdere copiere.

Cum puteți beneficia de tranzacționare socială și copiere de tranzacționare?

Comunitățile de comerț social, cum ar fi Zulutrade, Openbook de la eToro sau Wikifolio, le oferă nenumărate beneficii și oportunități de a interacționa într-un mediu profesional printre comercianții cu experiență dar și fără experiență, fiecare beneficiind de informațiile puse la comun.

Nu contează dacă tranzacționați opțiuni binare sau perechi valutare pentru o perioadă lungă de timp, experiența de tranzacționare socială poate fi utilă pentru că le permite tuturor să obțină o perspectivă asupra strategiilor inovatoare ale altor comercianți, dar poate identifica și dezvoltarea tendințelor actuale.

Ca nou-venit sau comerciant cu puțină experiență de tranzacționare în domeniul produselor digitale , acesta se poate concentra pe unii comercianți de succes prin intermediul tranzacțiilor sociale. Urmăriți acești comercianți și experiențele de tranzacționare prin copiere pentru a afla în mod automat metodele și strategiile acestora. În plus față de funcția CopyTrader, este posibilă și utilizarea instrumentelor, cu ajutorul cărora veți fi informat cu privire la toate activitățile de pe piață. Prin intermediul platformei de tranzacționare socială veți intra în contact cu alți comercianți și veți obține sfaturi și sfaturi valoroase pentru tranzacționare.

Așa cum am indicat deja în prealabil, nu numai cei care urmează un investor popular de schimb social, beneficiază de schimburi de experiență în copiere. Nu, chiar și un investor popular de tranzacționare socială își mărește valoarea de piață prin obținerea de noi abonați. De exemplu, în calitate de investor popular de tranzacționare socială care participă la programul eToro investor popular , poate obține comisioane pentru urmărirea altor comercianți și copierea activităților sale comerciale, în ceea ce privește indicii, mărfurile sau stocurile, de exemplu. Astfel, oricine face parte din această rețea beneficiază de schimbul de informații, dar și de copierea activităților de tranzacționare ale investor-ului popular, chiar dacă acestea vor fi plătite pentru aceasta a fi duplicate.

Acest lucru permite profituri mai mari pentru toți. Comercianții, urmându-i pe alții își vor spori veniturile și pot reinvesti comisioanele direct și profitabil. De asemenea, cei care sunt urmăriți încasează și taxa de copiere a tranzacției. Astfel, toată lumea are propriile beneficii folosind platforma socială și nimeni nu poate spune că s-a delogat cu mâna goală.

Sistemul, construit ca o rețea socială, este una dintre cele mai recente evoluții de pe piață și este deja bine primit. Prin urmare, este important să examinăm platformele sociale comune de tranzacționare. Astfel, se va vedea că nu poți obține aceleași beneficii prin intrarea rapidă în afacerea furnizorilor de Forex în afara pieței bursiere. Această platformă se bazează pe transmiterea propriului know-how în acest domeniu, lucru care este recompensat.

Părerea specialiștilor despre această tendință

Aruncați o privire la testele noastre de la diferiți furnizori, cum ar fi eToro și oferta lor de tranzacționare socială și de tranzacție prin copiere, precum și alte funcții care vin în ajutorul utilizatorului. Editori ai Stikkit.com sunt siguri că, cei care sunt interesați să tranzacționeze perechile de monede, vor găsi cu siguranță pe cineva între furnizorii testați.

Nu sunteți primul căruia i s-a trezit apetitul pentru tranzacționare și pentru oportunități de investiții digitale de la o zi la alta.

Stikkit.com indică din nou riscul cu comerțul cu bunuri financiare digitale și solicită cititorilor să se informeze în prealabil cu privire la funcționarea acestora și avertismentele privind riscurile . Acum, cele mai importante întrebări sunt repetate pe scurt:

Întrebări frecvente

Cum funcționează schimburile sociale?

În comerțul social, investitorii se bazează pe cunoașterea multor altor comercianți. Comercianții pot vedea acțiunile altor comercianți. În acest fel, este posibil să înțelegem mai bine strategiile comercianților de succes și să le folosim cu rezultate notabile pentru tranzacțiile proprii. Dar nu numai strategiile pot fi mai bine înțelese, ci și tendințele devin clare foarte repede. În special în cazul tendințelor, este important ca acestea să fie recunoscute de-a lungul timpului pentru a obține un avantaj de cunoaștere față de alți comercianți.

Bineînțeles, nu numai că aveți posibilitatea de a urmări alți comercianți, ci subiectele pe care alții le urmăresc, le puteți avea în vedere. În acest fel veți contribui în folosul comunității, permițând altor comercianți să beneficieze de know-how-ul propriu.
Pe unele platforme, există posibilitatea de a găsi comercianți care se potrivesc profilului propriilor comercianți. Însă, nu orice comerciant este potrivit pentru a fi urmărit. Deci, este mai probabil ca un comerciant care vrea să tranzacționeze doar perechile de monede, are “adepți” care doresc să tranzacționeze, în principal, perechi de monede.

Cum funcționează Copy Trading?

Copierea tranzacțiilor înseamnă copierea acțiunilor altor comercianți. Desigur, nu 1: 1. De exemplu, nu trebuie să utilizați suma tranzacționată inițial, ci doar o fracțiune din aceasta, în funcție de buget. În plus, controlul complet asupra comerțului cu copie, este o funcție foarte importantă, deoarece aveți întotdeauna posibilitatea să anulați sau să întrerupeți o tranzacție. Funcția Copy Stop Loss pe eToro permite unui comerciant să determine, ca să spunem așa, câtă de mare ar putea fi o eventuală pierdere. Dacă pierderea atinge limita presetată, procesul se termină automat.

Cui i se potrivește?

Comerțul social și comercializarea prin copiere pot fi o modalitate prin care comercianții începători pot face schimburi pentru a înțelege mai bine comerțul. Pe de altă parte, chiar și un comerciant foarte experimentat își poate îmbunătăți statutul în cadrul rețelei și poate obține un “comision” de la furnizor.

Este, cu siguranță, important ca un comerciant să nu aibă încredere oarbă în alți comercianți și să le dea o sumă mare fără să fie atenți. În plus, ar trebui să se ia în considerare în detaliu dacă subiacentele se potrivesc profilului personal al comerciantului.

În plus, ar trebui să se ia în considerare și dacă comerciantul subscris urmărește o strategie pe termen scurt sau lung. Așa că nu vă pierdeți niciodată privirea critică care face ca un comerciant să se ocupe de tranzacționare intensivă și detaliată înainte de a investi capitalul.

Cu ce ​​subliniere este posibilă tranzacționarea?

Care valori pot fi tranzacționate, depinde de furnizor. De exemplu, în plus față de multe alte active, cum ar fi ETF-uri, acțiuni, indici, mărfuri, eToro oferă tranzacții cu criptomonede precum Bitcoin, Litecoin sau Ethereum. Aceste criptomonede nu pot fi tranzacționate cu alți furnizori.

Ce avantaje există?

Comercianții de succes care oferă altor comercianți know-how-ul pentru a-și îmbunătăți tehnica pot obține anumite beneficii. Acest lucru permite unui comerciant abonat să primească o sumă în numerar în fiecare lună. Pe de altă parte, își îmbunătățește statutul în cadrul comunității. Acesta este un aspect care nu trebuie subestimat.

Și n cazul altor furnizori, nivelul dumneavoastră sau statutul va fi recunoscut. Prin urmare, statusul în rețea joacă un rol important.

Ce riscuri există?

Deși este posibil să se adune mai multe informații despre comercianți, este dificil să se spună dacă comerciantul subscris urmărește o strategie pe termen lung sau pe termen scurt, de exemplu, acesta din urmă poate fi destinată îmbunătățirii statutului în cadrul comunității. În plus, comercianții ar trebui să fie conștienți de faptul dacă un comerciant abonat își tranzacționează banii proprii sau utilizează bani din surse terțe. Trebuie spus că succesele din trecut nu înseamnă că succesul este garantat în viitor.

Unde poți face asta?

Pe tendințele Stikkit.com sunt întotdeauna examinate și testate diferiți furnizori. În timpul acestor investigații a devenit clar că furnizorul eToro a fost cel mai convingător.

De câțiva ani, acest furnizor a oferit posibilitatea de a tranzacționa activele, urmărind, de asemenea, să-și extindă propriul portofoliu, cel mai recent cu criptomonede.

În plus, comercianții au posibilitatea de a utiliza un cont demo pentru a cunoaște piețele noi sau pentru a testa strategii.

De asemenea, nu există comisioane, spread-urile sunt foarte scăzute și există chiar un cont islamic. Beneficiile merg mai departe. Pentru depozitul minim este de numai 200 de euro, iar dacă un comerciant are o întrebare, atunci el poate contacta serviciul pentru clienți gratuit prin chat-ul live.

Cât de populare sunt ambele forme de tranzacționare?

În România, piețele de comerț social și de copiere cresc într-un ritm rapid. Din ce în ce mai mulți oameni încearcă să devină un comerciant de succes cu ajutorul comunității. În plus, apar tot mai mulți investitori noi. Pe scurt: aceste două forme de tranzacționare nu sunt o tendință pe termen scurt. În prezent, se pare că este foarte probabil ca piețele să continue să crească în viitor.