Termeni Legali

Comparatiille de pe acest site sunt realizate într-un mod neutru și obiectiv. Metoda noastră diferă de cea a altor bloguri, pagini de testare, întrucât noi nu am testat direct produsele. Recenziile noastre sunt realizate pe baza Feed-back-ului clienților, caracteristicilor tehnice, a comentariilor și opiniilor experților expuse pe diferite site-uri. Avantajul acestei metode este că putem obține o părere obiectivă și putem păstra rezultatele actuale, fără nicio intervenție personală.

Cum obținem un rezultat obiectiv pentru recenziile noastre?

Vom determina un scor cu ajutorul unei cercetări aprofundate și cuprinzătoare pentru a identifica parametrii produselor. Iar rezultatul este unul obiectiv și transparent. Critietiile luate în calcul de noi sunt: opinii ale experților, preț, caracteristici de calitate (precum prelucrarea, echipamente și accesorii), și nu în ultimul rând- opiniile clienților.

Misiunea noastră

Nu e ușor pentru client atunci când trebuie să aleagă ce Produs să cumpere. El trebuie să se documenteze și să analizeze gama de produse disponibile pe piată. Rezultatele noastre usurează întreg acest proces pentru cititori.

Indicație în legătură cu rezultatele

Acest site a creat comparații de produse și servicii ale altor companii. Acestea sunt create pe baza mai multor parametri neutri, obiectivi și ușor de verificat. Acesta sarcină o realizăm cu cea mai mare atenție-în special în selectarea produselor și a serviciilor, în elaborarea metodologiei de evaluare și punerea în aplicare a cercetării de piață. Cu toate acestea, nu putem exclude faptul că, în cazuri individuale, pot apărea erori sau că, probabil, caracteristicile produsului sau serviciului în momentul publicării să nu mai fie actuale. Prin urmare, nu ne asumăm nici o garanție pentru produsele și serviciile descrise în ceea ce privește anumite funcții, facilităti, servicii sau proprietăti similare, precum și acuratețea prețurilor enumerate mai sus. Prin urmare, vă recomandăm în mod specific să va informați înainte de a semna contractul cu privire la produsele și serviciile oferite, cu privire la performanță, prețul și termenii contractuali.