Green Coffee Plus Păreri – Cafea Verde pentru slăbit, păreri personale!

GH Balance
GH Balance – Supliment alimentar promițător? Aflați părerea noastră?
10. April 2018
Probolan 50
Probolan 50 Păreri – Escrocherie sau chiar ajută la mărirea masei musculare?
10. April 2018
Green Coffee Plus - Cafea verde

 

Green Cofee Plus pareri logo

În ultimul timp există mai multe studii care demonstrează efectul pozitiv al cafelei verzi cu privire la pierderea in greutate. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că cafeaua verde este acum pe buzele tuturor. Dar ce face ca pierderea in greutate sa fie asa de efectiva cu cafeaua verde? Pe aceasta pagina, vom analiza dacă intradevăr cafeaua verde ajută la pierderea in greutate și ce ar trebui să se ia în considerare.

Comentariile pozitive care pot fi găsite pe internet vorbesc, de asemenea, pentru produs. Există și alte produse similare pe bază de cafea verde, cu toate acestea, extractul de cafea verde Green Coffee Plus, pare să fie de o valoare excelentă și are cel mai mare procent de ingredient activ într-o capsulă. Deoarece produsul pare să contină numai produse extrase din plante naturale, efectele secundare sunt ca si inexistente.

 

Green Coffee Plus – cafeaua verde are 3 principale beneficii

  1. Acidul clorogenic conținută în boabele de cafea verde, reduce absorptia de zahar din sange.
  2. În combinație cu alți 18 de aminoacizi de acid clorogenic reduce nivelul de grasime in sange (trigliceride și colesterol).
  3. Reduce pofta de mancare si astfel previne absorbtia de calorii inutile.

De ce ar ajuta cafeaua verde Green Coffee Plus la pierderea în greutate?

Având în vedere că absorbția zahărului este redusă prin componentele incluse în cafeaua verde, organismul pur și simplu are o cantitate mai puțină de glucoza la dispozitie care poate fi stocat sub forma de grasime.

Green Coffee Plus – Există dovezi de eficacitate ca cafelei verzi?

Capsule de Green Coffee PlusExistă mai multe studii care au fost efectuate pentru a pierde in greutate cu cafea verde. Una dintre cele mai renumite studii a fost realizat în martie 2012 de către cercetătorii americani la persoanele obeze.

Subiecții au fost împărțiți în trei grupe. Fiecare grup a primit o cantitate diferită de cafea verde, obiceiurile alimentare rămânând același. Testul a avut loc pe parcursul a 6 săptămâni, iar la sfârșitul perioadei au fost observate următoarele:

grupul care nu a primit nici o cafea verde, doar un agent de placebo, sa ingrasat 0,32 kg în 6 săptămâni.

grupul care a luat o doză mică de cafea verde, a slabit cu aproximativ 1,54 kg.

grupul care a luat o doză medie de cafea verde, a reusit sa slabeasca aproximativ 2,04 kilograme.

Acest studiu este prima dovada ca cafeaua verde are un efect pozitiv asupra pierderii în greutate. În plus, sa constatat că extractul de boabe de cafea verde are un efect asupra tensiunii arteriale si poate preveni chiar boala Alzheimer.

De altfel cafeaua verde detine mult mai putina cofeina decat cafeaua normala.

Ce este cafeaua verde precum Green Coffee Plus într-adevăr?

Capsule cafea verde Green Coffee PlusBoabele de cafea verde sunt boabe de cafea în forma lor originala neprăjite. Ele sunt foarte discret si gustul nu poate fi comparat cu cafea regulara. Prin prăjire, boabele isi pierd mai multe substanțe nutritive. In boabele de cafea verde, ingredientele naturale stau la dispozitie neschimbate in proprietitile lor chemice. Unele dintre aceste ingrediente (în special acidul clorogenic) promovează descompunerea grăsimii. Prin urmare, tot mai mulți oameni apeleaza la boaba de cafea verde atunci când doresc să piardă în greutate.

Cum contribuie cafeaua verde la pierderea in greutate?

Există mai multe produse pe piață, care oferă extractele de boabe de cafea verde sub formă de capsule (precum Green Coffee Plus). Aceste capsule conțin diferite cantități de ingredient activ (acid clorogenic) și, prin urmare, pot diferi în eficacitatea lor și, de asemenea, în preț. Cand cumparam astfel de capsule de cafea verde, trebuie să acrodam o atenție ca capsulele sa contina un procent ridicat de ingredient activ (60% minimum).

Administratia este foarte simpla: Capsulele de Green Coffee Plus sunt înghițite întregi, cu apă, de obicei, două capsule pe zi. Obiceiurile alimentare trebuie sa se schimbe, cu toate acestea, o dieta sanatoasa si exercitii fizice au un efect pozitiv asupra pierderii în greutate. În orice studiu, subiecții au fost lăsate să isi schimbe alimentatia sau rutina de zi cu zi cum isi doresc. Prin urmare, rezultatele testelor sunt corecte și redau in medie pierderea minimă în greutate.

 

Cum se administreaza capsulele de Green Coffee Plus

Aplicația este ușoara. In fiecare dimineata, la fiecare mic dejun se ia o capsulă cu un pahar mare de apă. Bineninteles, cand este vorba de slabire este bine ca la mic dejun, pranz si la amiaza sa incercati sa mancati alimente usoare, mai putine grasimi, zahar, etc. pentru a accelera efectul capsulelor. Acest „tratament“ am făcut timp de trei luni si nu am avut nici un efect secundar.

Cat costa produsul?

Capsulele de Green Coffee Plus sunt oferite doar pe pagina firmei originale. Sunt oferite urmatoarele pachete:

Şi aşa arată pagina officială: