Atlant Gel Păreri – Escrocherie sau chiar ajută la mărirea penisului?

Cutie Varikosette
Varikosette – Escrocherie sau chiar ajută împotriva venelor umflate?
26. April 2018
Tub Princess Hair
Princess Hair – Escrocherie sau chiar ajută împotriva pierderii părului?
26. April 2018
Atlant Gel Produs

Ce este Atlant Gel?

Atlant Gel este un mijloc de mărire a penisului și de îmbunătățire a performanței în viața sexuală. Scopul aplicației este de a trata problemele multiple de potență și de a le transforma doar într-o amintire, nu doar pentru un timp scurt, ci și cu un succes de lungă durată. Producătorul acestui produs promite o creștere de până la 6 cm în lungime și o creștere a circumferintei. Acest lucru se datorează unei alimentări mărite cusânge în țesutul erectil. Pentru a vă stimula viața sexuală cu acest produs, nu este nevoie să vă consultați cu un medic sau o farmacie, deoarece produsul nu necesită o rețetă sau o farmacie. Acest lucru înseamnă că puteți testa produsul fără să vă simțiți stânjenit. Aplicată ca gel direct la penis, este ușor să-ți implici partenerul în aplicație și în același timp să-l faci un ritual în timpul preludiului.

Ingredientele Atlant Gel

Comparabil cu o mare parte din toți producătorii de agenți de stimulare sexuală, producătorii de Atlant Gel fac, de asemenea, un secret al formulei exacte. Datorită cerinței legale de a publica ingredientele pentru consumatori, acestea sunt cunoscute. Aceasta include, printre altele:

 • L-arginine
 • Magneziu
 • Mentanol
 • Extract de Guarană și
 • acid succinic

Acestea din urmă îmbunătățesc respirația celulară și astfel se asigură că nu vă veți simți plictisiți și epuizați după prima partidă de sex deoarece respirația celulară este principala sursă de energie a organismului. Acest lucru vă oferă nu numai rezistență, ci și scurtarea fazei de recuperare până la următoarea dvs. erecție. Guarana conținută este o sursă naturală de cafeină. Cofeina te ține treaz mai mult si dilată vasele de sânge. Acest lucru se aplică, bineînțeles, țesutului erectil, care este responsabil pentru o erecție mai mare și mai de durată datorită fluxului sanguin crescut. L-argenina și magneziul îmbunătățesc circulația sângelui. Mentolul conținut nu este mai puțin util. Deoarece gelul este aplicat direct pe penis, sensibilitatea crește iar orgasmele sunt mult mai intense. Acesta conține, de asemenea, un complex de vitamine constând din vitaminele A și C, printre altele. Acestea vă asigură că nu vă veți simți prea epuizați pentru viața sexuală de seară. Vitamina C vă consolidează, de asemenea, sistemul imunitar, astfel încât să puteți utiliza timpul în pat mult mai eficient în toamnă și iarnă decât în cazul unei infecții sau asemănătoare gripei.

Prentru cine este potrivit Atlant Gel?

Principalul grup țintă sunt bărbații de la vârsta de 18 ani. Aceștia includ bărbații care au suferit deja de disfuncție erectilă și probleme de potență comparabile, precum și bărbați care nu sunt mulțumiți de dimensiunea propriului penis. Ambele zone de aplicare pot fi găsite în formula gelului. Pentru utilizatorii tineri este de obicei durata actului sexual care ar trebui crescută, astfel încât partenerul lor să aibă aceeași plăcere în ceea ce privește sexul. Odată cu vârsta înaintată, acest potențator sexual are un efect preferat asupra durității erecției. Deoarece abilitatea țesutului erectil de a absorbi sângele scade odată cu vârsta, se obține și o îmbunătățire. Dacă țintiți pentru o lungime mai mare, gelul promite, de asemenea, un plus măsurabil în lungime și diametru.

Cum funcționează Atlant Gel?

Efectul gelului nu numai că începe și se termină cu mărirea penisului. Mai degrabă, este îmbunătățit fluxul sanguin din țesutul erectil care provoacă acest efect secundar intenționat. Gelul are un dublu efect pozitiv asupra dimensiunii penisului. Pe de o parte, numeroasele vase mici din țesutul erectil cresc în dimensiune și, pe de altă parte, sângele poate curge mai liber datorită ingredientelor pe care le conține. În combinație, gelul permite penisului să absoarbă sângele suplimentar fără efecte negative. În același timp, gelul funcționează nu numai intern, ci și extern, prin aplicarea directă asupra penisului. Mentolul mărește sensibilitatea terminațiilor nervoase pe penis și intensifică și mai mult senzațiile în timpul sexului. Deși acest efect este limitat la aplicare, producătorul gelului Atlant promite că extinderea penisului este permanentă.

Cum se aplică Atlant Gel?

Producătorul recomandă o aplicare de două săptămâni a gelului pentru a remedia problemele de potență acută. Gelul trebuie aplicat direct pe penis o dată sau de două ori pe zi. Pentru un efect optim, o mică picătură de gel este aplicată mai întâi pe vârful penisului și apoi masată manual pe toată lungimea sa. Gelul trebuie absorbit complet, astfel încât ingredientele active să poată pătrunde în țesutul și celulele erectile. Pentru mărirea penisului trebuie să aplicați gelul zilnic. Cu toate acestea, se recomandă o perioadă minimă de 30 de zile. Cea mai ușoară modalitate de a înregistra rezultatele este de a măsura lungimea și circumferința penisului înainte și după 30 de zile. Deci, puteți vedea cu ușurință pentru dvs. dacă promisiunile producătorului pot fi cu adevărat credibile. Dacă doriți în mod specific să utilizați efectul mentolului pentru a intensifica senzațiile în timpul sexului, trebuie să aplicați gelul cu aproximativ 30 de minute înainte. Această perioadă este suficientă pentru ca Atlant Gel să poată fi absorbit și astfel să își exercite efectul complet în contact cu terminațiile nervoase.

Care sunt avantajele și dezavantajele lui Atlant Gel?

Avantaje:

 • Extensia penisului fără intervenție chirurgicală
 • nu se iau tablete sau capsule
 • erecție mai puternică
 • mărește permanent lungimea și circumferința
 • disponibil nu numai în farmacii

Dezavantaje:

 • timpul de contact relativ lung

Beneficiile utilizării sale încep de îndată ce veți vedea că este gel. Acest lucru vă scutește de necesitatea de a lua capsule sau comprimate. Acest lucru facilitează și efectul, deoarece ingredientele active nu trebuie să treacă prin stomac. Aplicarea și frecarea directă pe penis stimulează alimentarea cu sânge mult mai rapid. Cu toate acestea, un dezavantaj mic rezultă din timpul relativ lung de expunere de 30 de minute înainte de sex. Pentru aceasta, este necesar calendarul potrivit pentru a evita pauzele prea lungi în preludiu. Cu toate acestea, această mică deficiență este doar un mic dezavantaj în comparație cu o operație complexă de mărire a penisului. Întrucât o extindere permanentă apare și atunci când se utilizează Atlant Gel, este o opțiune de a evita o operație dureroasă fără a putea face sex timp de câteva săptămâni. Dacă nu doriți să discutați cu un medic sau farmacist despre problemele dvs., este un alt avantaj căci acest produs nu este numai disponibil la farmacie și nu trebuie să fie prescris de un medic.

Atlant Gel prezintă efecte secundare?

Utilizarea Atlant Gel nu are efecte secundare. Aceasta începe deja cu doza. Supradozajul este de asemenea exclus datorită gelului. Dacă utilizați numai cantitatea de picătură mică specificată de producător, nu veți avea probleme nici măcar cu utilizare prelungită. Substanțele pur vegetale nu conțin, de asemenea, ingrediente care vă pot face dependenți. Ca și în cazul tuturor agenților de stimulare sexuală, pentru siguranța dumneavoastră trebuie să verificați ingredientele pentru eventualele alergii. Deoarece nu sunt cunoscute nici reacțiile cu alte medicamente și nici efecte secundare comparabile, nimic nu împiedică utilizarea lor.

Test general al Atlant Gel

Una dintre caracteristicile care îi atestă calitatea este utilizarea ingredientelor pur vegetale. Absența aditivilor chimici sau hormonali are un efect pozitiv asupra corpului pe termen lung, deoarece toate ingredientele active sunt limitate local la penis și țesutul erectil. Acest lucru nu vă va manipula la nivelul hormonilor și nici nu va crea altă formă de dezechilibru pentru potența dumneavoastră. Acest lucru duce la faptul că efectul rămâne și după o vindecare cu Gel Atlant. Cm câștigați nu dispar din nou și puteți să vă bucurați de viața voastră sexuală în continuare.

Opinia generală despre Atlant Gel

Deși acest potențiator sexual a fost disponibil începând cu anul 2016, opiniile împărtășite ale clienților sunt încă foarte reduse la număr. Cine vizitează site-ul producătorului poate găsi acolo, ca de obicei, pentru comercializare, doar opinii pozitive. Aici este greu de citit între linii pentru a a avea o opinie adecvată despre produs. Deoarece acest produs nu este disponibil la farmaciile online, aceste surse de informații, de altfel, sunt, de asemenea, omise. Situația este diferită în videoclipurile pe platforme bine cunoscute, precum YouTube. Aici puteți găsi videoclipuri despre produs cu comentariile reale ale cumpărătorior. Acestea sunt în prezent cea mai bună sursă de opinii care nu vin direct de la producător. În cele din urmă, totuși, puteți să testați dacă efectul este cel promis sau nu. Mai multe opinii ale clienților pot fi citite direct de la furnizor!

Cât costă Atlant Gel?

Gelul este vândut în tuburi de diferite dimensiuni, care generează și diferența de preț. Tuburile mai mici sunt potrivite pentru un tratament de 14 zile, în timp ce pachetele mai mari sunt mai potrivite pentru tratamentul de 30 de zile. De regulă, se acordă o reducere de până la 50% pentru prima comandă. Pentru comenzile ulterioare puteți, de asemenea, beneficia de reduceri pentru a obține un preț mai bun comandând mai multe pachete, de exemplu.

De unde pot să cumpăr Atlant Gel?

Gelul Atlant poate fi achiziționat în prezent numai de pe site-ul producătorului. Acesta este, în același timp, singura garanție pentru obținerea produsului original. Atunci când se cumpără din casele de licitație sau din alte surse, există cu siguranță un risc de a obține un produs contrafăcut. Numai designul ambalajului este imitat, dar nu și ingredientele. Cele mai multe dintre ele nu au nici efectul dorit, iar utilizarea lor vă pot afecta sănătatea. Comanda de la producător este, de asemenea, foarte simplă. În pagina de pornire trebuie să furnizați țara în care locuiți, numele și numărul de telefon. De obicei, durează doar câteva minute până când sunteți contactat de un reprezentant al producătorului. De asemenea, puteți plasa comanda aici. Comanda poate fi făcută cu plata pe loc, astfel încât achiziția să nu fie menționată nici pe cardul dvs. de credit și nici pe bonurile de cont.

Şi aşa arată pagina officială: