Chocolate Slim Păreri – Escrocherie sau chiar ajută la slăbit?

Ambalaj cu produsul Detoxic
Detoxic Păreri – cât de sigur și eficient este produsul?
26. April 2018
Goji cream poza cu efectul cremei
Goji Cream Păreri – Escrocherie sau chiar ajută la reducerea ridurilor?
26. April 2018
Chocolat Slim ingrediente

Există în prezent relativ multe produse așa-numite diete miracol și tratamente pentru pierdere în greutate descoperite pe piață. Aceste mijloace diferite sunt disponibile sub diferite forme. Formula dietei este una dintre diete și acest lucru este adesea denumit un shake de slăbire. Chocolate Slim face parte din aceste tipuri de diete, unde mesele sunt inlocuite parțial sau complet cu lichide cu pulbere nutritivă sau băuturi gata pentru consum.

Ce trebuie luat în considerare la Chocolate Slim?

Valoarea nutritivă maximă zilnică consumată cu produsele Chocolate Slim este de 1200 kcal sau 5020 kJ. Dacă sunteți supraponderat, acest lucru ar trebui să ofere o pierdere rapidă în greutate. Băuturile, mesele gata preparate, supele sau shake-urile sunt amestecuri de nutrienți care sunt produse în mod industrial. Carbohidrații, grăsimile și proteinele sunt conținute într-un raport echilibrat. În multe cazuri, sunt adăugate suficiente minerale și vitamine. Toate dietele Chocolate Slim funcționează conform aceleiași scheme, pentru că alimentele dietetice sunt înlocuite cu mese Shake.

Efectul yoyo cunoscut trebuie să fie luat în considerare în mod natural, deoarece acest lucru poate fi problematic. Greutatea este recuperată rapid atunci când se obține o greutate dorită și apoi se mănâncă din nou normal. Cea mai bună modalitate de a vă bucura de diete este de a avea mare grijă și acest lucru este mai ușor doar sub observația și îndrumarea unui medic. Chiocolate Slim este, de asemenea, o cură de slăbire sub forma unui shake și servește ca un înlocuitor pentru mese. Producția și distribuția sunt efectuate de o companie din Rusia. Sunt disponibile foarte puține informații sau posibilități de a contacta compania. După cum sugerează și numele, principalul ingredient al produsului este cacao.

După cum se prea bine știe, cacao este folosită pentru a elibera hormonii de fericire și pentru a satisface pofta de dulce. Cei interesați ar trebui să știe că cacao are deja un conținut relativ ridicat de calorii. În caz contrar extractul de cafea verde este în conținutul produsului și acesta oferă întotdeauna cele mai bune condiții pentru o pierdere rapidă în greutate. Boabe de acai și goji sunt, de asemenea, cunoscute pentru efectele lor de scădere în greutate
De asemenea, conține semințe de chia și extract de ciuperci Ganoderma pentru a preveni efectul yoyo. Producătorul declară că cacao poate accelera arderea grăsimilor. Cu toate acestea, testele nu au putut dovedi că arderea grăsimilor nu este stimulată de caco.

Informații importante despre Chocolate Slim

În plus față de principalele ingrediente, distribuitorul afirmă că boabele de acai și cafeaua verde stimulează enzimele organismului și acest lucru ar trebui să ducă la arderea mai rapidă a grăsimilor. În timp ce efectul cafelei verzi este cunoscut, efectele fructelor de pădure acai nu sunt încă confirmate. În corpul uman ar trebui să existe o influență mai redusă asupra metabolismului. De asemenea, este discutabil dacă faptul că cacao conține multe calorii este estompat de efectele cafelei verzi.

În timpul dietei, totuși, pierderea în greutate este posibilă dacă unele mese sunt sărite sau cantitatea de măncare din fiecare masă este redusă. Pentru cei interesați, acest produs pare să fie o modalitate bună de a pierde în greutate. Cei care citesc mai multe despre regimurile de diete vor afla în curând, cu toate acestea, că greutatea este de obicei pusă din nou după dietă. Mulți chiar spun că au avut mai multă greutate pe scală după decât înainte de dietă.

Efectul yo-yo este dificil de rezolvat atunci când mesele obișnuite sunt consumate din nou. Corpul este obișnuit cu un aport redus de calorii, motiv pentru care excesul de calorii este transformat direct în grăsimi. După dietă, este esențial să se reducă aportul de calorii. Și acest lucru nu este ușor, deoarece duce adesea la sentimente prelungite de foame sau atacuri de apetit amețit. Cei care doresc să evite acest lucru au nevoie de un control medical și o mulțime de voință.

Produsul este disponibil pe site-ul distribuitorului în trei variante. Se mai menționează că doza maximă pe zi ar trebui să fie de două băuturi. Produsul este amestecat cu un pahar de apă și este sufficient produs pentru aproximativ 2 până la 3 săptămâni.

Şi aşa arată pagina officială: